Et tips for å jevne sausen er å kjøre grønnsaker i blenderen. Her i huset er det også et triks slik at man spiser grønt som man "ikke liker".
Ostesaus:
1 boks Tine kremost naturell
1/2 paprika
1/2 chili
3 sjalottløk
2 fedd hvitløk
1 neve cashewnøtter
1 stor champinjong
2 dl fløte
pepper og litt salt
Fremgangsmåte:
Brun karbonadedeig og bacon, legg det til side. Jeg koker ren panna etter å ha stekt bacon, hvis ikke blir det litt i overkant fett etter min smak. Ha hvitløk, sjalottløk, champinjong og nøtter i panna. Brun det lett før du har i chili og paprika de siste 3 minuttene.
Finn frem blenderen og ha i kremost, fløte og resten av ingrediensene til ostesausen. Når sausen er jevn og fin heller du den over i stekepanna sammen med karbonadedeigen. Knus bacon over og en liten neve frisk basilikum til slutt. Server til pasta eller ris. Dette blir en supergod glutenfri ostesaus.
Over er ingrediensene og under er resultatet.
Ostesaus:
1 boks Tine kremost naturell
1/2 paprika
1/2 chili
3 sjalottløk
2 fedd hvitløk
1 neve cashewnøtter
1 stor champinjong
2 dl fløte
pepper og litt salt
Fremgangsmåte:
Brun karbonadedeig og bacon, legg det til side. Jeg koker ren panna etter å ha stekt bacon, hvis ikke blir det litt i overkant fett etter min smak. Ha hvitløk, sjalottløk, champinjong og nøtter i panna. Brun det lett før du har i chili og paprika de siste 3 minuttene.
Finn frem blenderen og ha i kremost, fløte og resten av ingrediensene til ostesausen. Når sausen er jevn og fin heller du den over i stekepanna sammen med karbonadedeigen. Knus bacon over og en liten neve frisk basilikum til slutt. Server til pasta eller ris. Dette blir en supergod glutenfri ostesaus.
Kommentarer
Legg inn en kommentar