Ostesaus jevnet med diverse herligheter

Et tips for å jevne sausen er å kjøre grønnsaker i blenderen. Her i huset er det også et triks slik at man spiser grønt som man "ikke liker".


Over er ingrediensene og under er resultatet.

























Ostesaus:

1 boks Tine kremost naturell
1/2 paprika
1/2 chili
3 sjalottløk
2 fedd hvitløk
1 neve cashewnøtter
1 stor champinjong
2 dl fløte
pepper og litt salt

Fremgangsmåte:

Brun karbonadedeig og bacon, legg det til side. Jeg koker ren panna etter å ha stekt bacon, hvis ikke blir det litt i overkant fett etter min smak. Ha hvitløk, sjalottløk, champinjong og nøtter i panna. Brun det lett før du har i chili og paprika de siste 3 minuttene.

Finn frem blenderen og ha i kremost, fløte og resten av ingrediensene til ostesausen. Når sausen er jevn og fin heller du den over i stekepanna sammen med karbonadedeigen. Knus bacon over og en liten neve frisk basilikum til slutt. Server til pasta eller ris. Dette blir en supergod glutenfri ostesaus.

Kommentarer