Nå har vi startet grillsesongen med burgere til middag. Her er en oppskrift på glutenfrie hamburgerbrød.
Bruk stekeplate med bakepapir. Lag boller som du klapper litt ned med olje på hendene. Dryss over sesamfrø, havsalt og vann .
Stekes midt i ovnen på 200grader i ca.15 min. Sett på grillen de siste minuttene (følg med hele tiden) for å få de litt mer gyldne og sprø skorpe.
- 3dl melk
- 2dl vann
- 1/2pk gjær
- 2ts fiberhusk
- 2ss olje
- 1ts salt
- 1ts sukker
- 3ss jyttemel
- blanding av toro lys melblanding og mjølmix
- dryss med sesamfrø, litt havsalt og noen dråper vann på toppen
Bruk stekeplate med bakepapir. Lag boller som du klapper litt ned med olje på hendene. Dryss over sesamfrø, havsalt og vann .
Stekes midt i ovnen på 200grader i ca.15 min. Sett på grillen de siste minuttene (følg med hele tiden) for å få de litt mer gyldne og sprø skorpe.
Kommentarer
Legg inn en kommentar