Gryterett er godt og det går fint å lage det glutenfritt. Vi har laget denne gryta og hatt med på hyttetur et par ganger. Det er så enkelt å bare varme den opp. Det har smakt godt etter en lang kjøretur og utpakking.
500 g karbonadedeig eller annet kjøtt
2 vårløk
1/2 løk
2 fedd hvitløk
2 gulrøtter
3 store champinjong
1/2 paprika
3 ss tomatpure
1 boks hakkede tomater
3 dl grønnsaksbuljong
2 dl fløte
1 boks lettrømme
ca 1 ss karri
ca 2 ss sukker
salt&pepper
Først stekes kjøttet. Ha i hvitløk, løk, gulrøtter og champinjong. Deretter tilsettes tomatpure, hakkede tomater og grønnsaksbuljong. Rømme, fløte, krydder. Paprika og vårløk har man i til sist.
Denne gryta er god med ris og foccatiabrød til.
2 vårløk
1/2 løk
2 fedd hvitløk
2 gulrøtter
3 store champinjong
1/2 paprika
3 ss tomatpure
1 boks hakkede tomater
3 dl grønnsaksbuljong
2 dl fløte
1 boks lettrømme
ca 1 ss karri
ca 2 ss sukker
salt&pepper
Først stekes kjøttet. Ha i hvitløk, løk, gulrøtter og champinjong. Deretter tilsettes tomatpure, hakkede tomater og grønnsaksbuljong. Rømme, fløte, krydder. Paprika og vårløk har man i til sist.
Denne gryta er god med ris og foccatiabrød til.
Kommentarer
Legg inn en kommentar