Panert torsk med sennepssaus til tirsdagmiddag. "Det var veldig godt" var kommentaren fra Sofie. Hun deltar ofte i matlagingen. I dag har hun knust potetgull og rørt sammen egg til paneringen.
Her er fremgangsmåten:
Panering av torskefileet:
Skjær fileeten opp i passe stykker ca.4-5 cm tykke.
Vend de først rundt i et sammenpisket egg for så å snu de i en blanding av
Sennepssaus:
Server med kokte poteter.
Her er fremgangsmåten:
Panering av torskefileet:
Skjær fileeten opp i passe stykker ca.4-5 cm tykke.
Vend de først rundt i et sammenpisket egg for så å snu de i en blanding av
- potetgull (har prøvd Knerten og vanlig salt fra Maarud)
- strøbrød (kjøper i Sverige eller på ICA)
- salt
- pepper
Sennepssaus:
- 3 dl fløte
- 2 fedd hvitløk
- 1 ss grov sennep
- finhakket persille
- Evt. litt maizenna for å jevne med om nødvendig.
- Skivet agurk
- Skivet gulrot
- Hakket persille
- Vann
- Eddik
- Litt sukker
- Litt presset sitron
- Exstra virgin olivenolje
Server med kokte poteter.
Denne må prøves en dag :) Aldri tenkt på å bruke potetgull, brukt en del malte mandler og pofiber.
SvarSlettDet må jeg også prøve. Sesamfrø har jeg også brukt. Det gir god smak.
SvarSlett