Glutenfri pasta har vi litt variert erfaring med. Vi synes Shär og Orgran har de variantene som smaker best. I dag var det pasta med kylling, pancetta og ostesaus til middag.
Du trenger:
300g kyllingfilet
70g pancetta speket bacon
2 fedd hvitløk
1/2 rød chilli
raps -og olivenolje
salt og pepper
1/2 rød paprika
2 champinjonger
1 boks kremost naturell
2dl kremfløte
2dl melk
1 neve cashewnøtter
frisk basilikum
pasta
Fremgangsmåte:
Du trenger:
300g kyllingfilet
70g pancetta speket bacon
2 fedd hvitløk
1/2 rød chilli
raps -og olivenolje
salt og pepper
1/2 rød paprika
2 champinjonger
1 boks kremost naturell
2dl kremfløte
2dl melk
1 neve cashewnøtter
frisk basilikum
pasta
- Del opp kyllingfileeten i biter
- Finhakk 2 fedd hvitløk
- Finhakk 1/2 chilli (ta ut frøene)
- Ha dette i ei skål og hell over olje.
- Ha i pepper la dette stå en stund
- Vask og del opp paprika, champinjong og løk.
- Del pancettaen i passe biter og vask basilikum
- Lag ostesaus ved å ha begeret med kremost i en kjele
- Tilsett fløte, melk, pepper, salt, hakkede cashewnøtter og basilikum
- Stek kyllingfileeten på sterk varme, ta den ut og stek champinjong, pancetta, løk og paprika.
- Ha i kyllingfileeten og ostesausen og la det småkoke litt i panna.
- Kok pastaen og server.
Å nam, nå har jeg oppskrift til fredagsmiddagen ;)
SvarSlettJa, er spent på lompene du skal lage jeg. Jeg skal teste ut de jeg lagde i helgen en gang til. Spennende å se hvordan de blir når man fryser og tar dem opp igjen.
Slett