Pasta med kylling, pancetta og ostesaus

Glutenfri pasta har vi litt variert erfaring med. Vi synes Shär og Orgran har de variantene som smaker best. I dag var det pasta med kylling, pancetta og ostesaus til middag.



Du trenger:

300g kyllingfilet
70g pancetta speket bacon
2 fedd hvitløk
1/2 rød chilli
raps -og olivenolje
salt og pepper
1/2 rød paprika
2 champinjonger
1 boks kremost naturell
2dl kremfløte
2dl melk
1 neve cashewnøtter
frisk basilikum
pasta


Fremgangsmåte:
  1. Del opp kyllingfileeten i biter
  2. Finhakk 2 fedd hvitløk
  3. Finhakk 1/2 chilli (ta ut frøene)
  4. Ha dette i ei skål og hell over olje.
  5. Ha i pepper la dette stå en stund
  6. Vask og del opp paprika, champinjong og løk.
  7. Del pancettaen i passe biter og vask basilikum
  8. Lag ostesaus ved å ha begeret med kremost i en kjele
  9. Tilsett fløte, melk, pepper, salt, hakkede cashewnøtter og basilikum
  10. Stek kyllingfileeten på sterk varme, ta den ut og stek champinjong, pancetta, løk og paprika.
  11. Ha i kyllingfileeten og ostesausen og la det småkoke litt i panna.
  12. Kok pastaen og server.

Kommentarer

  1. Å nam, nå har jeg oppskrift til fredagsmiddagen ;)

    SvarSlett
    Svar
    1. Ja, er spent på lompene du skal lage jeg. Jeg skal teste ut de jeg lagde i helgen en gang til. Spennende å se hvordan de blir når man fryser og tar dem opp igjen.

      Slett

Legg inn en kommentar