Denne oppskriften på kyllingkjøttboller er sterkt inspirert av et middagstips fra Meny.
Kyllingkjøttboller:
400g kyllingkjøttdeig
1 egg
1,5dl revet parmesan
2 ss potetmel
2fedd hvitløk
2ss olje
salt & pepper
Tomatsaus:
1 boks hakkede tomater
2 tomater
3 ss tomatpure
2 ss røde linser
2 dl vann
2 dl fløte
2 ts sukker
salt&pepper
paprika
fersk basilikum (som jeg ikke hadde her)
Pasta er den eneste middagen hvor vi har to varianter; fullkornspasta og glutenfri pasta. Vi lager pastasaus og glutenfri pasta før vi til slutt koker fullkornspastaen. Det er viktig å påse at ikke vannet fra fullkornspastaen spruter opp i den andre maten.
Vi bruker å variere mellom pasta og ris til denne retten, og har vi cashewnøtter er det veldig godt det også.
Kyllingkjøttboller:
400g kyllingkjøttdeig
1 egg
1,5dl revet parmesan
2 ss potetmel
2fedd hvitløk
2ss olje
salt & pepper
Tomatsaus:
1 boks hakkede tomater
2 tomater
3 ss tomatpure
2 ss røde linser
2 dl vann
2 dl fløte
2 ts sukker
salt&pepper
paprika
fersk basilikum (som jeg ikke hadde her)
Pasta er den eneste middagen hvor vi har to varianter; fullkornspasta og glutenfri pasta. Vi lager pastasaus og glutenfri pasta før vi til slutt koker fullkornspastaen. Det er viktig å påse at ikke vannet fra fullkornspastaen spruter opp i den andre maten.
Vi bruker å variere mellom pasta og ris til denne retten, og har vi cashewnøtter er det veldig godt det også.
Kommentarer
Legg inn en kommentar