Smoothie-is

Smootie til lunsj og smoothie-is til dessert, eller som et lite mellom-måltid. Jeg kjøpte ispinneformer og de er stort sett alltid å finne i fryseboksen her i huset.


Cøliakere må passe på å få i seg nok fiber. Ved å bruke frukt og havregryn blir dette et fiberrikt og sunt lite mellom-måltid. Vi lager ulike varianter, her kommer fire av de vi lager mest.


Banan&jordbær
  • 2 bananer
  • 1/2 eple
  • 4dl frosne jordbær
  • 1 beger jordbæryoghurt
  • 0,5dl glutenfri havregryn
  • ca 4dl vann
Jordbær&appelsin
  • 2 appelsiner
  • 4dl frosne jordbær
  • 2 beger jordbæryoghurt
  • 0,5 dl glutenfri havregryn
  • ca 3dl vann

Blåbær&banan
  • 2 bananer
  • 1/2 eple
  • 4dl frosne blåbær
  • 0,5dl glutenfri havregryn
  • ca 4dl vann

Banan&bringebær


  • 2 bananer
  • 1/2 eple
  • 4dl frosne blåbær
  • 1 vaniljeyoghurt
  • 0,5dl glutenfri havregryn
  • ca 4dl vann

  • I dag helte jeg blåbær og banan smoothie opp i Banan og bringebær smoothien. Det ble en frisk variant.

    Kommentarer