Endelig sommervær! Balkongen er vasket og plantene plantet, så i dag ble det grillings. Å lage glutenfri middag er ganske så enkelt, bare man tenker seg litt om er mulighetene mange.
Grillspyd med grønnsaker.
Først la jeg i vann grillspydpinnene. Det er et tips jeg fikk av ei venninne. Smart for da unngår man at det som er på pinnen setter seg fast. I dag ble det spyd med tomater, løk, paprika og squasj. En stripe olivenolje og et dryss med salt og pepper før de ble lagt på grillen.
Så var det potetsalat.
7 mellomstore poteter
1/2 grønt eple
1 boks lettrømme
2 ss majones
1 ss sennep
litt gressløk evt. rødløk
smak til med sitron, salt og pepper
Skrell og del potetene opp i terninger. Kok dem, men ikke for lenge. Jeg bruker å skylle dem i kaldt vann når de er ferdige.
Bland sammen rømme, majones, sennep, sitron, løk, salt og pepper.
Skrell eplet og del opp i terninger.
Bland alt sammen når potetene er avkjølt og sett det i kjøleskapet.
Ytrefilet av svin.
Brukte pepper og chillikrydder. Brunet fileetene i stekepanna før jeg la dem på grillen. Brukte full varme på gassgrillen med lokket over. Da ble de saftige og gode.
Litt over middels god mandagsmiddag.
Kommentarer
Legg inn en kommentar