Grillede grønnsaker, potetsalat og ytrefilet

Endelig sommervær! Balkongen er vasket og plantene plantet, så i dag ble det grillings. Å lage glutenfri middag er ganske så enkelt, bare man tenker seg litt om er mulighetene mange.



















Grillspyd med grønnsaker.

Først la jeg i vann grillspydpinnene. Det er et tips jeg fikk av ei venninne. Smart for da unngår man at det som er på pinnen setter seg fast. I dag ble det spyd med tomater, løk, paprika og squasj. En stripe olivenolje og et dryss med salt og pepper før de ble lagt på grillen.


Så var det potetsalat.

7 mellomstore poteter
1/2 grønt eple
1 boks lettrømme
2 ss majones
1 ss sennep
litt gressløk evt. rødløk
smak til med sitron, salt og pepper

Skrell og del potetene opp i terninger. Kok dem, men ikke for lenge. Jeg bruker å skylle dem i kaldt vann når de er ferdige.
Bland sammen rømme, majones, sennep, sitron, løk, salt og pepper.
Skrell eplet og del opp i terninger.
Bland alt sammen når potetene er avkjølt og sett det i kjøleskapet.

Ytrefilet av svin.

Brukte pepper og chillikrydder. Brunet fileetene i stekepanna før jeg la dem på grillen. Brukte full varme på gassgrillen med lokket over. Da ble de saftige og gode.



Litt over middels god mandagsmiddag.

Kommentarer