I dag prøvde vi et tips fra Vg. Jeg lagde litt båtpoteter, og med litt kesam ved siden av ble dette en fortreffelig middag.
5 mellomstore røde paprika
Fyll:
400g karbonadedeig
1 løk
1 rød chili (tok ut frøene og finhakket den)
salt&pepper
2dl sort ris
1 kvist rosmarin
4 bladtopper basilikum
1 egg (pisket)
Båtpoteter:
7 poteter (skrellet og delt i båter)
timian
maldon havsalt
pepper
olivenolje
Stekte dette på 180grader i 15min, satte opp varmen til 200 grader i ca.10min til.
Vi brukte basilikum, rosmarin og timian i fyllet. Etterpå skal vi plante de ut i en liten kasse på balkongen.
5 mellomstore røde paprika
Fyll:
400g karbonadedeig
1 løk
1 rød chili (tok ut frøene og finhakket den)
salt&pepper
2dl sort ris
1 kvist rosmarin
4 bladtopper basilikum
1 egg (pisket)
Båtpoteter:
7 poteter (skrellet og delt i båter)
timian
maldon havsalt
pepper
olivenolje
Stekte dette på 180grader i 15min, satte opp varmen til 200 grader i ca.10min til.
Vi brukte basilikum, rosmarin og timian i fyllet. Etterpå skal vi plante de ut i en liten kasse på balkongen.
Kommentarer
Legg inn en kommentar