Marinert indrefilet av svin og poteter med urtesmør smakte særdeles utmerket.
I panna:
600g indrefilet av svin
1 paprika
1/2 squasj
1 stor champinjong
1 løk
sukkererter
Marinade:
1 rød chili (ta ut frø hvis du ikke vil ha den hot)
en liten bunt frisk timian
1ss presset sitron
1ss soyasaus
2ts pepper
3fedd hvitløk
raps og olivenolje
Poteter (skjær skiver som ikke går helt igjennom poteten)
Urtesmør:
4 toppede ss godt smør
3 ss hakket persille
2 fedd hvitløk
1 ts maldon havsalt
sitronpepper
Saus:
Sjy fra stekepanna
Vann
En god skvett kremfløte
Maizennajevning
Soyasaus
Salt og pepper
I panna:
600g indrefilet av svin
1 paprika
1/2 squasj
1 stor champinjong
1 løk
sukkererter
Marinade:
1 rød chili (ta ut frø hvis du ikke vil ha den hot)
en liten bunt frisk timian
1ss presset sitron
1ss soyasaus
2ts pepper
3fedd hvitløk
raps og olivenolje
Poteter (skjær skiver som ikke går helt igjennom poteten)
Urtesmør:
4 toppede ss godt smør
3 ss hakket persille
2 fedd hvitløk
1 ts maldon havsalt
sitronpepper
Saus:
Sjy fra stekepanna
Vann
En god skvett kremfløte
Maizennajevning
Soyasaus
Salt og pepper
Kommentarer
Legg inn en kommentar