Glutenfri gulrotkake

Kakerøre:
 4 egg
1dl brunt sukker
2dl vanlig sukker

3 dl toro fin kakemiks
1,5 ts vaniljesukker
1,5 ts bakepulver
1 ts natron
2 ts kanel


ca. 4 finrevede gulrøtter
1,5dl extra virgin olivenolje


Dette er oppskrift til rund springform. Stekes på 180grader i ca. 40min.


Ostekrem:
1 boks philadelfiaost
50 g romtemperert smør
250g melis
2 ts vaniljesukker

Fremgangsmåte: Skrell og riv gulrøtter. Visp sammen egg og sukker mens du blander alt det tørre sammen i en bolle. Vend det tørre inn i eggedosisen med en slikkepott. Tilsett gulrøtter og olje til slutt og når dette er blandet godt inn heller du røra i en form. Jeg bruker bakepapir i bunnen av min springform.



Når kaken er ferdig stekt avkjøles den før du rører eller visper sammen fyllet og har det på. På toppen har jeg brukt litt av de revne gulrøttene.

Kommentarer