Kjøttboller med tomat -og karrisaus

 

Kjøttboller:
400g karbonadedeig
1 stangselleri
1 gulrot
1 sjalottløk
1 rød chilli u/frø
1 ss strøbrød
1 egg
2 ss olivenolje
salt, pepper og litt kajennepepper

Rulles i sesamfrø om man ønsker.

Finhakk ingrediensene og bland godt sammen. Bruk en spiseskje som du dypper i vann og form kjøttbollene i hånden før du legger dem til steking i ei panne med smør. Snu dem ganske ofte og legg dem til side på en tallerken når de er gjennomstekte.

Tomat -og karrisaus
1 boks hakkede tomater
1 glass tacosaus medium
1 beger rømme
1,5 dl fløte
smak til med karri og litt sukker

Jeg kjørte sausen med stavmikser for at den skulle bli jevn. Server med pasta eller ris, en skje rømme og litt finhakket agurk på toppen.

Kommentarer