Indisk på Gutta fra Calcutta


Skal man ut å spise glutenfritt er indisk mat et godt valg. De bruker stort sett bare hvetemel i nanbrødene, resten av maten er stort sett glutenfri i følge Gutta fra Calcutta på Alexander Kiellands Plass i Oslo. 

Dette er vår favoritt restaurant! Gir man beskjed god tid i forveien kan de bake glutenfrie nanbrød. Her er maten alltid fantastisk god, og den serveres av en veldig hyggelig familie som alltid gjør restaurantbesøket til en god opplevelse for oss.









Vi bestiller nesten alltid:
  • Kylling Karahi
  • Garlic Nan (er lagd av hvetemel, vil du ha glutenfrie kan du avtale på forhånd)
  • Raita
  • Poppadoms (er vårt glutenfrie alternativ til nan, som er kjempegodt! Friterte og knasende sprø og tynne. Vet ikke hva det kan sammenlignes med, må smakes.)

Når vi ikke har anledning til å spise i restauranten tar vi en Take away, her er dagens, med poppadoms.


Bildet øverst har jeg laget i Adobe Photoshop.  

Kommentarer