Biffgryte med gratinert blomkål og potet.

Rester av indrefilet MÅ spises opp. Denne gangen brukte vi den i en gryte. 














  

 

Gratinerte poteter og blomkål. 

1/2 Blomkål
Poteter
1/2 Løk
Hvitløk
1 boks fløte
Salt
Pepper
Revet ost

Fremgangsmåte: 
Kok poteter og blomkål. Hell av vannet. Legg det i en ildfast form. Ha over presset hvitløk og en halv løk. En boks fløte, et dryss med salt og pepper og ost på toppen. Gratineres på 200 grader til osten er gylden. 


















Biffgryte
Ferdig stekt indrefilet. 
1/2 Løk
2 fedd hvitløk
2 Champinjong
1 Stangselleri
1 Rød paprika
Pepper
Cayennepepper
1 terning grønnsaksbuljong
1 terning kjøttbuljong
1 boks Crème Fraîche
Litt fløte
Sukkerkulør

Fremgangsmåte: 
Del indrefileten opp i passe store stykker. Brun champinjong, løk, hvitløk. Ha i paprika, stangselleri. Tilsett buljong, pepper, creme fraiche, fløte og litt sukkerkulør. Vær forsiktig med cayennepepperet. Ha i biffen og la det småkoke i ca.15 min.

 

Kommentarer