Paprika og chilisaus

Dagens middag:
Biff av okse, fløtegratinerte poteter, asparges med paprika og chilisaus.


Her kommer oppskriften på sausen.


Paprika og chilisaus:
1 ss smør
1/2 rød paprika
1/2 rød chili
2 fedd hvitløk
1 terning kjøttbuljong fra Toro
2 dl fløte
2 dl vann
Pepper
1 ts sukker
Silt sjy fra panna som biffen er stekt i, tilsatt 2ss soyasaus.
Litt maizennajevning.





Fremgangsmåte: Ha litt smør i en kjele. Fres hakket hvitløk til den er gylden. Ha i chili og paprika. Etter ca.2 min har du i buljong blandet ut i ca.2dl varmt vann. La dette småkoke mens du steker biffen.

Mens biffen hviler koker du ut pannen med vann. Ha i 2 ss soyasaus og sil sjyen over i sausen. Tilsett fløte og kjør sausen jevn med en stavmikser. Ha i litt maizennajevning så sausen får ønsket konsistens. Etter 2 min.småkoking er den klar.

Kommentarer